Pengikut Rahsia Aku

it's a new life

Friday, June 24, 2011

salam..

Suma n3 sblm ni dh delete dh. :). Now it's for the new life so blog pun mst la citer pun baru... So. Citer baru. Slama dh lebih setahun ak x update blog ni ak dh resign dr tmpt keje lama ak (KFC) dan ak juga telah resign dr tmpt keje br ak. Skrg ni ak jd penganggur sahaja.. Hahaha..

09/07/2011. Ak akan melangkahkn kaki ke UNISEL Bestari Jaya. Awek ak dpt kat s alam:(... Ak amik coz teknologi industri. Apo bondo tu pun ak xtau. Hahaha. Dh lama nk smbg study. Tp asik xde peluang. La ni br ak nekad. pe. walaupun umur agak dewasa rasanya lum terlmbt lg tuk menimba ilmu. Hahaha..

what else? Oh ya. 10/05/2011. Ak smbt anniversary ak ngan gf ak. Nurul Liyana bt Zaini. Br setaun... Hope yg ni kekal la smpai bila2. Amin... :)..

Ok la. that's all 4 today. assalamualaikum..

p/s: oh ya. Ak br beli psp limited edition final fantasy dissidia 012. Len kali ak upload pic dia.

1 comments:

PieBie said...

Hahahaha sip sip sip